Aké masážne kreslo je najlepšie? Veľký test masážnych kresiel!

Určite si v dnešnej dobe každý rád užije príjemnú, uvoľňujúcu a relaxujucu masáž. Avšak vieme si predstaviť že po zdĺhavom a ťažkom dni v práci sa vám nechce chodiť k masérovi a späť domov. Preto sú masážne kreslá ideálna a správna voľba pre ľuďí ktorý si chcu užiť pohodu z pohodlia domova. Pri týchto masážnych kreslách si môžete vyberať z veľkého množstva programov a modov, zaručene si medzi nimi nájdete aj ten ideálny program pre vás. Avšak ak sa uplne neorientujete v oblasti masážnych kresiel je veľká šanca že kúpite kreslo ktorého kvalita nebude zodpovedať cene preto sme si pre vás taktiež v závere pripravili rebríček tých najlepších herných kresiel na trhu.

Vzhľad masážneho kresla

Vzhľad je jednoznačne dôležitý parameter pri výbere vášho kresla. Predsa musíte prispôsobiť kreslo zvýšnym prvkom vo vašej izbe. Ak by ste si zaobstarali kreslo napríklad v retro štýle a umiestnili ho do izby s modernými prvkami, celkový dojem z vašej izby by nebol tak dobrý ako by ste očakavali. Preto dôsledne premyslite ako si vzhľad masážneho kresla predstavujete a či vám nebude dizajn kresla rozbíjať celkový dizajn vášho bytu/domu.

Náš tip: Nakupujte masážne kreslá v kvalitných a overených e-shopoch: Kondela.sk, Mojnabytok.sk, Moebelix.sk

Masážne programy

Či pri drahších tak aj pri lacnejších masažných kreslách máte na výber niekoľko masažných programov, zvyčajne sa pohybuje počet týchto programov medzi 6-8. Samozrejme drahšie kresla disponujú viacerímy masážnými programmi, taktiež doplnkové funkcie nesmú chýbať.

Aké sú základné typy masáži pri masážnych kreslách:

Masáž akupunktúrnych bodov – Túto medódu masáže môžete očakávať pri drahších kreslách. Táto medóda sa používa najmä v Číne. No vďaka masáži akupunktúrnych bodov sa telo dokonale zrelaxuje a taktiež môžete predísť zdravotným problémom

Masáž vzduchom – Tento typ masáže obsahuje každé kreslo. Ide o jemnú a príjemnú masáž ktorá je vykonávaná za pomoci vzduchových mechov teda airbegov. Koľko typov tejto masáže vaśe kreslo bude obsahovať záleží už od ceny, tak ako aj kvalita masáže.

2D masáž – Taktiež základný druh masáže ktorý obsahujú všetky masážne kreslá. Ide o základnú masáž pomocou hlavíc ktoré vykonávajú základné pohyby do strán taktiež hore a dole.

3D masáž – Ide o vylepšenú verziu 2D masáže. Kreslo sa tu pohybuje naviac smerom von teda z kresla a dnu teda do kresla. Je to viac relaxujúca a intenzívnejšia masáž. Taktiež pri tomto type je samozrejmosťou nastavenie intenzity masáže.

4D masáž – Ide tu o vysoko kvalitnú masáž ktorú obsahujú len tie drahšíe a luxusnejšie kreslá. Tieto kreslá sú vybavené unikátnou technológiou, vďaka ktoréj bude vaše celé telo dokonalé uvoľnené.

Masáž pomocou naťahovania – Tento program sa obajavuje taktiež len pri drahších kreslách. Dokonale pretiahne vaše svaly. Tento typ masáže je založený na thaiskej technológii

Rebríček top 6 masážnych kresiel:

Kreslo Dopio
Masážne kreslo LAMBERT
Masážne kreslo ARTUŠ 2

Kreslo S Podnožkou Paloma

PEGAZ Velvet M
Kreslo Pulsar

Vybavenie kresla

Kvalitné a dobré kreslo musí byť aj dobre vybavené, bavíme sa tu o kvalitných opierkach či už o chrbtových alebo o opierkach rúk, o opierkách nôch a chodidiel. Taktiež základom pre dobré kreslo musí byť aj pohodlný sedák. Niektoré opierky sa dajú taktiež predĺžiť zvyčajne sa táto funkcia vyskytuje pri drahších kreslách.

Náš tip na produkt:

Kreslo Dopio

  • Poťahová látka: ekokoža
  • Elegantný a moderný dizajn
  • Mnoho masážnych funkcií
  • Vhodné kreslo pre dokonale uvoľnenie svalov

 

 

Funkcie kresla

Každé kreslo obsahuje niekoľko základných funkcií lepšie teda aj drahšíe kreslá ich obsahujú o niečo viac. No niekedy je lepšie si priplatiť pretože by bola ozaj škoda sa ukrátiť o niektoré špičkové funkcie.

  • Intenzita – Základné nastavenie, taktiež je možne nastaviť aj intenzitu jednotlivých programov
  • Dĺžka programu – Niektoré lacnejšie kreslá majú dĺžku programu predurčenú
  • Polohovateľnosť – Táto funkcia pre dokonale uvoľnenie určite nemôže chýbať
  • Vyhrievanie – Ide o veľmi zaujímavú a príjemnú funkciu kedy sa jednotlivé časti kresla nahrejú až na 50°C vďaka čomu sa stuhnuté svalstvo dokonale uvoľní
  • Vibrácie – Veľmi jemná a príjemná funkcia masáže
  • Meranie postavy – Vďaka tejto výbornéj funkcií kreslo rozpozná vašu výšku a vďaka tomuto meraniu kreslo automaticky prispôsobý masáž vášmu telu
  • Hudba – Nič nedokáže spríjemniť masáž viac ako hudba podľa vašej chuti.

Naš tip: Nakupujte masážne kreslá v kvalitných a overených e-shopoch:

Moebelix.sk

Kondela.sk

Mojnabytok.sk